Heemskerk Sjoelbak HS-20

Heemskerk Sjoelbak HS-20

De Heemskerk HS-20 Sjoelbak is een scherp geprijsde sjoelbak van wedstrijd formaat. Geniet van de kwaliteit van Heemskerk, voor een betaalbare prijs. Dit is de goedkopere variant van de HS-30 en HS-40. Helaas is hij momenteel niet via ons verkrijgbaar, maar bekijk hem via de knop hieronder op bol.com.
Lees meer..

 149,00

Beschrijving

Op zoek naar een geweldige sjoelbak voor gezellige avonden met vrienden en familie? De Heemskerk HS-20 is dé keuze voor jou! Deze sjoelbak van wedstrijdformaat biedt dezelfde luxe uitstraling als zijn grote broers, de HS-30 en HS-40, maar dan voor een extra scherpe prijs!

De HS-20 is gemaakt van lichte materialen, zoals multiplex voor de zijkanten, poortenbalk en afzetbalk. Hierdoor is hij stevig en toch makkelijk te verplaatsen. Het speelveld is een gladde fineerplaat waar de sjoelschijven soepel overheen glijden. De puntaanduiding wordt gedaan met messing nagels boven de poorten, wat zorgt voor een langdurige en duidelijke scoretelling.

Bij de HS-20 krijg je een set van 30 holgedraaide sjoelstenen van gepolijst beukenhout meegeleverd. Deze kunnen handig worden opgeborgen in de sjoelbak zelf, dankzij het opbergplankje met schuifdeksel. Zo raak je nooit meer sjoelstenen kwijt en is alles netjes bij elkaar!

De HS-20 is een degelijke middenklasse sjoelbak, geschikt voor matig intensief gebruik. Met zijn afmetingen van 200 x 40 x 4 cm en een gewicht van 7 kg, is hij perfect voor spelplezier thuis. We adviseren de HS-20 vanaf 8 jaar en ouder, maar ook fanatieke kinderen die jonger zijn zullen er enorm veel plezier aan beleven.

Dus waar wacht je nog op? Nodig je vrienden en familie uit, haal de HS-20 sjoelbak in huis en beleef samen gezellige avonden vol sjoelplezier!

Heemskerk HS-20 sjoelbak samengevat

  • Middenklasse sjoelbak
  • Geschikt voor matig intensief gebruik
  • Niet door de ervaren sjoeler (kijk dan naar de HS-30 of HS-40 van Heemskerk)
  • Afmetingen 200 x 40 x 4 cm
  • Diameter sjoelstenen Ø 52 mm
  • Gewicht 7 kg
  • Inclusief 30 sjoelstenen, holgedraaid, van gepolijst beukenhout
  • Inclusief schuifdeksel voor het opbergen van de stenen

Extra informatie

Merk

Heemskerk

Type sjoelbak

Wedstrijd, Standaard

Type sjoelstenen

Holgedraaid

Duurzaamheid

4 tot 6 jaar

Diameter sjoelstenen

52 mm