Buffalo Sjoelbak Big Numbers

Buffalo Sjoelbak Big Numbers

Deze sjoelbak Big Numbers van Buffalo heeft de officiële lengte van 200 cm. De punten staan groot boven de gleuven weergegeven. Handig voor kinderen of mensen met minder zicht. Deze sjoelbak is geschikt voor matig tot regelmatig gebruik. Helaas is hij momenteel niet via ons verkrijgbaar, maar bekijk hem via de knop hieronder op bol.com.
Lees meer..

 129,00

Beschrijving

Maak kennis met de Buffalo Big Numbers sjoelbak, de perfecte keuze voor het hele gezin! Deze sjoelbak van topkwaliteit is gemaakt van stevig MDF met een prachtige notenhouten fineerlaag. Hij gaat maar liefst 4 tot 6 jaar mee, dus je kunt er lang van genieten. Met een lengte van 200 cm heeft deze bak de standaard afmeting. Hoewel we aanraden om hem vanaf 8 jaar en ouder te gebruiken, zullen zelfs jongere kinderen die al fanatiek spelen hier ook veel plezier aan beleven.

Het speelveld van de Buffalo Big Numbers is gemaakt van een notenhouten laminaat plaat, waardoor de sjoelstenen soepel over het veld glijden. Dit zorgt voor een heerlijk speelcomfort voor thuis, maar het is niet geschikt voor ervaren sjoelspelers. De dertig sjoelstenen die worden meegeleverd zijn gemaakt van gepolijst beukenhout, waardoor ze moeiteloos en snel over het speelveld glijden zonder veel wrijving. De horizontale brug is perfect om de sjoelstenen op te plaatsen. Bovendien heeft de brug een belangrijke rol in het spel: wanneer een sjoelsteen vanuit het veld weer onder de brug door terugkomt, mag deze niet opnieuw gebruikt worden. En natuurlijk, de naam Big Numbers spreekt voor zich – boven de gleuven staan de scores duidelijk in cijfers weergegeven. Ideaal voor mensen met verminderd zicht en kleine kinderen.

De Buffalo Big Numbers wordt compleet speelklaar geleverd. Je krijgt dertig sjoelstenen van gepolijst beukenhout en een handig opbergvak. Dankzij de schuifdeksel kun je de sjoelstenen gemakkelijk opbergen, zodat de sjoelbak altijd klaar is voor een snel potje. Met een gewicht van 7 kg is de Big Numbers iets zwaarder, maar nog steeds eenvoudig te verplaatsen en op te bergen.

Bestel nu de Buffalo Big Numbers en beleef urenlang plezier met het hele gezin! Deze sjoelbak wordt geleverd met een handleiding met speelvarianten en is stevig verpakt in een kartonnen doos. Hij is direct klaar voor gebruik zodra je hem uitpakt!

Buffalo Sjoelbak Big Numbers samengevat

  • Sjoelbak uit de middenklasse
  • Geschikt voor matig tot regelmatig gebruik
  • Niet geschikt voor ervaren sjoelspelers
  • Afmetingen: 200 x 41 x 4,5 cm
  • Gewicht: 7 kg
  • Inclusief 30 sjoelschijven van gepolijst beukenhout
  • Voorzien van een handige schuifdeksel voor het opbergen van de sjoelstenen

Extra informatie

Merk

Buffalo

Type sjoelbak

Standaard

Duurzaamheid

4 tot 6 jaar

Diameter sjoelstenen

52 mm