Heemskerk Sjoelbak HS-40

Heemskerk Sjoelbak HS-40

Met de Heemskerk HS-40 Sjoelbak haal je de optimale sjoelervaring in huis. Heemskerk is de vooraanstaande leverancier van sjoelbakken in Nederland. De HS-40 is de beste kwaliteit sjoelbak die je bij hun kunt krijgen. Helaas is hij momenteel niet via ons verkrijgbaar, maar bekijk hem via de knop hieronder op bol.com.
Lees meer..

 189,00

Beschrijving

Maak kennis met de Heemskerk HS-40 sjoelbak: de ultieme keuze voor fanatieke sjoelspelers en wedstrijdkampioenen!

Deze professionele wedstrijd sjoelbak is erkend voor zijn uitmuntende prestaties en gaat maar liefst 10 jaar of zelfs langer mee. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals massief houten panelen en een harthout meranti speelveld, biedt de HS-40 duurzaamheid en kwaliteit in één. Met een luxe uitstraling, dankzij het gebruik van beukenhout en okoumé, past deze sjoelbak perfect in ieder interieur.

De Heemskerk HS-40 is niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar ook voor sjoelverenigingen, scholen en andere openbare ruimtes. Met officiële afmetingen volgens de Algemene Nederlandse Sjoelbond (L. 200 x B. 40 x H 5 cm) voldoet deze sjoelbak aan alle eisen voor een wedstrijd. De verbindingen zijn stevig geschroefd, waardoor stabiliteit en kwaliteit gewaarborgd zijn.

Bij de HS-40 ontvang je 30 holgedraaide sjoelstenen, ontworpen voor soepel glijden over het speeloppervlak. Plaats de stenen eenvoudig op de horizontale brug, maar onthoud dat je tijdens het spel niet verder mag reiken dan de brug. De duurzame messing nagels geven duidelijk de score aan per sjoelsteen die de poort passeert.

De sjoelbak wordt compleet geleverd met een handige opbergvak met schuifdeksel voor de sjoelstenen, zodat je alles netjes kunt opruimen. En als bonus ontvang je een handleiding met spelregels en handige tips om meteen aan de slag te kunnen.

Kortom, met de Heemskerk HS-40 haal je een kampioen in huis. Ga de uitdaging aan, speel intensief en geniet van ultiem sjoelplezier.

Heemskerk Sjoelbak HS-40 samengevat

  • Professionele wedstrijd sjoelbak
  • Geschikt voor intensief gebruik
  • Geschikt voor ervaren sjoelspelers en de ultieme sjoelervaring
  • Afmetingen 200 x 40 x 5
  • Diameter sjoelstenen Ø 52 mm
  • Gewicht 7 kg
  • Inclusief 30 holgedraaide sjoelschijven
  • Inclusief schuifdeksel om de stenen op te bergen

Extra informatie

Merk

Heemskerk

Type sjoelbak

Wedstrijd, Standaard

Duurzaamheid

8 jaar en langer

Diameter sjoelstenen

52 mm

Type sjoelstenen

Holgedraaid