Heemskerk Sjoelbak HS-30

Heemskerk Sjoelbak HS-30

Nodig je vrienden en familie uit voor een professionele sjoelpartij. Met de Heemskerk HS-30 Sjoelbak haal jij een professionele sjoelbak in huis waarmee de optimale sjoelervaring wordt behaald. “Het ligt aan de sjoelbak” is geen excuus meer! Helaas is hij momenteel niet via ons verkrijgbaar, maar bekijk hem via de knop hieronder op bol.com.
Lees meer..

 169,00

Beschrijving

Maak van ieder feestje een gezellige gebeurtenis met onze HS-30 sjoelbak van Heemskerk! Deze professionele sjoelbak is gebruiksvriendelijk en presteert uitstekend. Gemaakt van duurzaam massief hout, gaat deze bak maar liefst 8 jaar mee. Of je nu thuis speelt, op school, op het werk of tijdens evenementen, de HS-30 is geschikt voor iedere gelegenheid. Zowel kinderen als volwassenen kunnen genieten van het spelplezier.

De sjoelbak is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het speelveld van meranti hout is voorzien van een speciale afwerklaag, zodat de sjoelstenen moeiteloos over het oppervlak glijden. De zijkanten zijn gemaakt van Abura-hout, terwijl de horizontale brug en de poorten van beukenhout zijn. Boven de poorten vind je duurzame messing nagels die de punten aangeven. Deze nagels vervagen niet zoals geschilderde punten op hout. Na drie rondes tel je de punten op en heb je een winnaar.

Bij de HS-30 ontvang je ook 30 hol gedraaide sjoelschijven van beukenhout. Deze zorgen voor een soepele speelervaring en optimale controle. Plaats de stenen eenvoudig op de horizontale brug, maar let op: je mag niet verder reiken dan de brug tijdens het spel. Laat de steen los en zie hem richting een scorepoort glijden. Als een steen terugkomt onder de brug, mag je hem niet opnieuw gebruiken in dezelfde beurt.

De HS-30 heeft een formaat van 200 x 40 x 4 cm en weegt 7 kg. De sjoelstenen kunnen handig worden opgeborgen in het opbergvak met schuifdeksel. Dus of je nu een gezellig avondje met vrienden hebt, een familiebijeenkomst viert of een kinderverjaardag organiseert, sjoelen op onze HS-30 maakt het feest compleet!

Deze sjoelbak is stevig en duurzaam, geschikt voor zowel thuisgebruik als openbare instellingen. De gebruikte houtsoorten zorgen voor stabiliteit en alle verbindingen zijn vastgemaakt met schroeven. De afwerking is uitstekend, met messing nagels voor de punten en een perfect glad speelveld voor moeiteloos glijden van de sjoelstenen. De 30 sjoelschijven zijn inbegrepen, zodat je direct kunt beginnen met spelen.

Kortom, met de HS-30 sjoelbak van Heemskerk maak je van ieder moment een feestelijke gelegenheid. Laat het sjoelplezier beginnen!

Heemskerk Sjoelbak HS-30 samengevat

  • Hoge kwaliteit, professionele sjoelbak
  • Geschikt voor intensief gebruik
  • Geschikt voor de ervaren sjoeler en de optimale sjoelervaring
  • Afmetingen 200 x 40 x 4
  • Diameter sjoelstenen Ø 52 mm
  • Gewicht 7 kg
  • Inclusief 30 holgedraaide sjoelschijven
  • Inclusief schuifdeksel om de stenen op te bergen

Extra informatie

Merk

Heemskerk

Type sjoelbak

Wedstrijd, Standaard

Duurzaamheid

8 jaar en langer

Diameter sjoelstenen

52 mm

Type sjoelstenen

Holgedraaid