Buffalo Sjoelbak Fun

Buffalo Sjoelbak Fun

Deze sjoelbak Fun van Buffalo heeft de officiële lengte van 2 meter. Het is een betaalbare en mooi afgewerkte sjoelbak. Hij is geschikt voor matig tot regelmatig gebruik en gaat ongeveer 4 tot 6 jaar mee. De perfecte sjoelbak wanneer je thuis een paar keer per jaar een sjoelwedstrijdje houdt. Helaas is hij momenteel niet via ons verkrijgbaar, maar bekijk hem via de knop hieronder op bol.com.
Lees meer..

 99,00

Beschrijving

De Buffalo Sjoelbak Fun is perfect voor het hele gezin! Deze middenklasse sjoelbak is van goede kwaliteit en kan matig intensief worden gebruikt. Met zijn afmetingen van 200x41x4,5 cm en een gewicht van slechts 6 kg is deze sjoelbak gemakkelijk te verplaatsen, zodat zelfs de kinderen hem kunnen pakken voor een potje sjoelen.

De Fun heeft een prachtige uitstraling dankzij het donkere kersenhoutfineer op MDF. Het speelveld is voorzien van een kersenhouten laminaat plaat, waardoor de sjoelstenen soepel over het speelveld glijden. Dit zorgt voor een heerlijk speelcomfort tijdens gezellige avonden thuis. Let op, voor ervaren sjoelspelers is dit model minder geschikt.

Bij de Buffalo Sjoelbak Fun ontvang je dertig sjoelstenen van gepolijst beukenhout. Deze stenen zijn glad en glijden moeiteloos over het speelveld, zonder te veel frictie. Bovendien wordt de sjoelbak compleet speelklaar geleverd, inclusief een handig opbergvak met schuifdeksel. Zo kun je de sjoelstenen gemakkelijk opbergen en is de sjoelbak altijd klaar voor een snel potje sjoelen.

De Fun is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder, maar zelfs jongere fanatieke spelers zullen hier veel plezier aan beleven. Tel je score eenvoudig met de scoretelling boven de scorevakken.

Kortom, de Buffalo Sjoelbak Fun is een geweldige keuze voor het hele gezin. Met zijn officiële speellengte van 2 meter en gebruiksvriendelijkheid is dit de ideale sjoelbak voor gezellige avonden en plezierige spelletjes. Bestel hem nu en geniet samen van eindeloos sjoelplezier! De sjoelbak wordt stevig verpakt in een kartonnen doos en wordt geleverd met een handige handleiding met verschillende speelvarianten.

Extra informatie

Diameter sjoelstenen

52 mm

Duurzaamheid

4 tot 6 jaar

Merk

Buffalo

Type sjoelbak

Standaard