Longfield wedstrijd Sjoelbak Luxe

Longfield wedstrijd Sjoelbak Luxe

De Longfield wedstrijd Sjoelbak Naturel is de perfecte basis sjoelbak die je regelmatig kunt gebruiken. Deze sjoelbak wordt geleverd inclusief 30 sjoelschijven.
Lees meer..

 139,00

Op voorraad

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Beschrijving

De Longfield wedstrijd Sjoelbak Naturel is de perfecte basis sjoelbak die je regelmatig kunt gebruiken. Deze bak is echt geschikt voor mensen die niet te veel van een sjoelbak eisen. Het is een wedstrijd sjoelbak die voldoet aan de afmetingen, maar toch zullen er niet veel echte wedstrijden mee gespeeld worden. Deze sjoelbal is hetzelfde als de Naturel uitvoering van Longfield, alleen heeft deze bak een mooie bruine kleur gekregen, waardoor hij er wat luxer uitziet. Het speeloppervlak is van triplex en is verder niet behandeld. Daardoor zullen kenners merken dat de bak wat stroever is dan andere wedstrijdbakken.

Deze sjoelbak wordt geleverd inclusief 30 sjoelschijven met een diameter van 52 mm. De sjoelschijven zijn holgedraaid, waardoor ze goed over de baan glijden. Dat komt omdat holgedraaide sjoelschijven minder wrijving hebben met het de sjoelbak.

Als je klaar bent met spelen, berg je de sjoelschijven eenvoudig op in de binnenste 2 gleuven. Je kunt hier een plaatje overheen schuiven zodat de schijven er niet uit vallen.

Dit is dus niet de beste sjoelbak die er is, maar voor beginners die niet meteen een groot bedrag willen uitgeven aan een sjoelbak, is dit zeker een geschikt model. De sjoelbak gaat makkelijk 4 tot 6 jaar mee bij regelmatig gebruik. De ervaring leert echter dat een sjoelbak vaak maar een paar keer per jaar wordt gebruikt, waardoor deze bak nog veel langer mee kan gaan.

Kenmerken Longfield wedstrijd Sjoelbak Luxe

  • Standaard type sjoelbak van wedstrijdformaat
  • Afmeting 200 x 41 x 7 cm
  • Onbehandeld speelveld
  • Inclusief 30 platte sjoelschijven, diameter 52 mm
  • Gaat makkelijk 4 tot 6 jaar mee
  • Compleet speelklaar geleverd

Extra informatie

Afmetingen 200 × 41 × 7 cm
Type sjoelbak

Standaard

Type sjoelstenen

Holgedraaid

Duurzaamheid

4 tot 6 jaar

Merk

Longfield Games

Diameter sjoelstenen

52 mm