Longfield wedstrijd Sjoelbak Naturel

Longfield wedstrijd Sjoelbak Naturel

Standaard type sjoelbak van wedstrijd formaat. Afmeting 200 x 41 x 7 cm. Inclusief 30 platte sjoelschijven. Compleet speelklaar geleverd.
Lees meer..

 99,95

Uitverkocht

Email when stock available

Beschrijving

De Longfield wedstrijd Sjoelbak Naturel is de perfecte basis sjoelbak die je regelmatig kunt gebruiken. Deze bak is echt geschikt voor mensen die niet te veel van een sjoelbak eisen. Het is een wedstrijd sjoelbak die voldoet aan de afmetingen, maar toch zullen er niet veel echte wedstrijden mee gespeeld worden. Het speeloppervlak is van triplex en is verder niet behandeld. Daardoor zullen kenners merken dat de bak wat stroever is dan andere wedstrijdbakken.

Deze sjoelbak wordt geleverd inclusief 30 sjoelschijven met een diameter van 52 mm. De sjoelschijven zijn holgedraaid, waardoor ze goed over de baan glijden. Dat komt omdat holgedraaide sjoelschijven minder wrijving hebben met het de sjoelbak.

Als je klaar bent met spelen, berg je de sjoelschijven eenvoudig op in de binnenste 2 gleuven. Je kunt hier een plaatje overheen schuiven zodat de schijven er niet uit vallen.

Dit is dus niet de beste sjoelbak die er is, maar voor beginners die niet meteen een groot bedrag willen uitgeven aan een sjoelbak, is dit zeker een geschikt model. De sjoelbak gaat makkelijk 2 tot 4 jaar mee bij regelmatig gebruik. De ervaring leert echter dat een sjoelbak vaak maar een paar keer per jaar wordt gebruikt, waardoor deze bak nog veel langer mee kan gaan.

Kenmerken Longfield wedstrijd Sjoelbak Naturel

  • Standaard type sjoelbak van wedstrijdformaat
  • Afmeting 200 x 41 x 7 cm
  • Onbehandeld speelveld
  • Inclusief 30 platte sjoelschijven, diameter 52 mm
  • Gaat makkelijk 2 tot 4 jaar mee
  • Compleet speelklaar geleverd

Extra informatie

Afmetingen 200 × 41 × 7 cm
Type sjoelbak

Standaard

Type sjoelstenen

Holgedraaid

Merk

Longfield Games

Duurzaamheid

2 tot 4 jaar

Diameter sjoelstenen

52 mm